Randa

Randa - Zakariya Tamir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zakariya Tamir
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
Randa.pdf
ISBN
9185347257983

BESKRIVELSE

Den fantastiske fortellingen om jenta Randa - i fullvokalisert arabisk, med norsk oversettelse parallelt. For deg som skal begynne å lese arabisk - eller har norsk som fremmedspråk.Teksten er spesielt tilrettelagt for undervisning i arabisk som fremmedspråk, og for å kunne være en inngangsport til arabisk litteratur. Boken inkluderer:39 enkelthistorier som til sammen utgjør historien om Randa, en oversettelse til norsk med enkle setninger og et rikt språk, norsk tekst satt opp parallelt overfor den arabiske teksten, en fullt vokalisert arabisk originaltekst og en egen ordliste /gloseliste til hver historie.

From sketch to scale, across four extraordinary product divisions, Randa produces exceptional products and services worldwide, delighting customers and making our partners successful. Randa er en fortelling om en ung jentes fantastiske livsverden. Fortellingen er satt sammen av 39 korte historier som hver står på egne ben med sine poenger.

Bergen-området, Norge 93 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt.

RELATERTE BØKER