Psykologi 2

Psykologi 2 - Ole Schultz Larsen, Åste Herheim, Hilde Deschington, Elisabeth Staksrud, Kari Frank | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Schultz Larsen, Åste Herheim, Hilde Deschington, Elisabeth Staksrud, Kari Frank
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Psykologi 2.pdf
ISBN
5666027887314

BESKRIVELSE

Psykologi 2 er et engasjerende læreverk som dekker programfaget psykologi 2 på programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Læreboka følger strukturen i læreplanen og er delt inn i fire hoveddeler: Psykologien i dag, Sosialpsykologi, Kommunikasjon og Helsepsykologi. Psykologi 2 er et moderne og engasjerende læreverk som oppfordrer til kritisk tenkning og til å forstå og reflektere over samspillet mellom individ og samfunn. Det er brukt mange aktuelle eksempler i lærebokteksten, og boka preges av en dialogisk form med refleksjonsspørsmål underveis. Revisjon av Psykologi 2 kommer våren 2017.

Siden 2011 har hun vært forfatter på Aschehougs (Lokus) nettsteder til Psykologi 1 og Psykologi 2. Det er hun som har stått for revisjon, oppdatering og nyskriving av lærebøkene Psykologi 1 (2016) og Psykologi 2 (2017). Psykologi 2 cappelen Damm.

Det dreier seg om grupper, roller, verdier og holdninger, og om sosial kompetanse, ledelse og makt. Faget beskriver ulike kommunikasjonsmåter og samhandling, nærmere bestemt om kommunikasjon på tvers av og innenfor ulike kulturer. Ordet psykologi betyr «læren om sjelen», som vil si sjelelig egenskaper, sinnelag.

RELATERTE BØKER