Psykologi 2

Psykologi 2 - Ole Schultz Larsen, Åste Herheim, Hilde Deschington, Elisabeth Staksrud, Kari Frank | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Schultz Larsen, Åste Herheim, Hilde Deschington, Elisabeth Staksrud, Kari Frank
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Psykologi 2.pdf
ISBN
6254062733272

BESKRIVELSE

Psykologi 2 er et engasjerende læreverk som dekker programfaget psykologi 2 på programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Læreboka følger strukturen i læreplanen og er delt inn i fire hoveddeler: Psykologien i dag, Sosialpsykologi, Kommunikasjon og Helsepsykologi. Psykologi 2 er et moderne og engasjerende læreverk som oppfordrer til kritisk tenkning og til å forstå og reflektere over samspillet mellom individ og samfunn. Det er brukt mange aktuelle eksempler i lærebokteksten, og boka preges av en dialogisk form med refleksjonsspørsmål underveis. Revisjon av Psykologi 2 kommer våren 2017.

Det betyr at du kan studere psykologi for å bli psykolog, eller du kan studere psykologi som fag. Om masterprogrammet i psykologi. Mastersstudiet bygger på bachelor med fordypning i psykologi.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Institutt for aktiv psyko­terapi (IAP) tilbyr fordypnings­program i klinisk voksen­psykologi for psykologer.

RELATERTE BØKER