Porselenspiken

Porselenspiken - Gunn Marit Nisja | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Porselenspiken.pdf
ISBN
8425866439443

BESKRIVELSE

Kristin er i slutten av tredveårene, og til morens skuffelse fremdeles singel og uten barn. Men hun får sin drøm oppfylt da hun åpner kafeen "Små gryter" på Åndalsnes. Om kvelden på åpningsdagen banker nitten år gamle Marta på døren. Kristin ansetter Marta, til tross for at den unge jenta tydelig bærer på en tung fortid. Da faren til Kristin brått går bort, forventes det at hun skal komme hjem og ta over gårsdriften. Men kan hun svikte familien og følge sin egen vilje?

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Sjanger: Kvinne & mann Innleser: Arnhild Litleré ... Porselenspiken er absolutt en leseverdig roman om familierelasjoner, tap og sorg, håp og nytt liv. og om å følge sine drømmer og hva som kan knuse dem.

Men hun får sin drøm oppfylt da hun åpner kafeen 'Små gryter' på Åndalsnes. Om kvelden på åpningsdagen banker nitten år gamle Marta på døren. Porselenspiken leste jeg i sommer, og jeg koste meg masse med den.

RELATERTE BØKER