Porselenspiken

Porselenspiken - Gunn Marit Nisja | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Porselenspiken.pdf
ISBN
5957880147258

BESKRIVELSE

Kristin er i slutten av tredveårene, og til morens skuffelse fremdeles singel og uten barn. Men hun får sin drøm oppfylt da hun åpner kafeen "Små gryter" på Åndalsnes. Om kvelden på åpningsdagen banker nitten år gamle Marta på døren. Kristin ansetter Marta, til tross for at den unge jenta tydelig bærer på en tung fortid. Da faren til Kristin brått går bort, forventes det at hun skal komme hjem og ta over gårsdriften. Men kan hun svikte familien og følge sin egen vilje?

Rapport fra lanseringsfesten på Sunndalsøra kan du se her, på bloggen Hestiaverden. Den røde tråden fra den første romanen min, "Naken i hijab", er nok at det også denne gangen handler om mennesker som møtes og hvordan livene deres påvirker hverandre. Porselenspiken roman.

Hun er oppvokst i Sunndal kommune på Nordmøre, men er i dag bosatt i Modum i Buskerud, hvor hun arbeider som avdelingsleder på Blaafarveværket.Gjennom Blaafarveværket skrev hun også sin første sakprosabok for barn, i sammenheng med Kittelsen-året 2014. Kristin er i slutten av 30-årene, singel og barnløs. Hun er odelsjente til en gård i Romsdalen, men ønsker ikke å overta gården.

RELATERTE BØKER