Mordmysterier

Mordmysterier En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Mordmysterier.pdf
ISBN
8352090394053

BESKRIVELSE

Vær med og grav i historiens mest omtalte uoppklarte mordmysterier! Se detaljerte beskrivelser av saker som:Jack The RipperBortføringen av Madeleine McCannDrapet av Tupac ShakurZodiac-morderenTylenol-forgiftingenOg mye, mye mer!

Et manus med ferdige roller deles ut og gjestene skal, enten på lag eller individuelt, løse den spennende mordgåten i løpet av kveldens gang. Mordmysteriet løser gjestene ved hjelp av de ledetrådene som framkommer i manuset. Alle våre mordmysterier er Grapevine-orginaler, skrevet i Sverige / Norge for sitt formål og holder høy kvalitet.

januar 1966 forsvant tre barn i løse luften på en av strendene i Adelaide. Ukens kulturtips: store jazzstjerner, svenske mordmysterier og en podkastsnakkis. Fem håndplukkede kulturtips til hva du kan du se, lese og høre akkurat nå.

RELATERTE BØKER