Mer musikk!; med de minste

Mer musikk!; med de minste - Åslaug Berre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åslaug Berre
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Mer musikk!; med de minste.pdf
ISBN
8697391837819

BESKRIVELSE

"Mer musikk!" er en bok til småbarnsforeldre, besteforeldre, tanter og onkler, venner og naboer, barnehageansatte, musikkpedagoger og andre pedagoger. En musikkbok til alle som har samvær med førskolebarn. "Mer musikk!" er en bok for voksne og barn som skal synge og leke, spille og danse sammen. Her er masse musikkstoff. Det er sanger og danser og spill på instrumenter, det er mange ideer til musikklek. Alt er godt gjennomprøvd. Stoffet er samlet fra et langt yrkesliv som musikkpedagog og musikkformidler. Dette er stoff som funker. "Mer Musikk!" er skrevet av Åslaug Berre, en erfaren og allsidig musikkpedagog. Pianolærer, kordirigent, musikk-pedagog for musikk-barnehage og skole, lærer i musikkformidling ved Norges Musikkhøgskole, programskaper i NRK og produsent/musiker i Rikskonsertene er noe av den allsidige bakgrunnen. Hun har vært og er en sentral person i det musikkfaglige feltet "Musikk fra livets begynnelse". De siste atten årene har hun drevet musikkgrupper for voksne og små barn. Åslaug Berre har tidligere utgitt bøkene "Allabasalla" og Musikk med de minste. Det er laget en CD til boka.

Fra og med to års alder kan de være med på noen av aktivitetene, mens det varierer bredt fra barn til barn i hvor stor grad de evner å være med på oppgavene underveis. Hva kan du ta med de minste på i løpet av de lange påskedagene? Veeel. Prøv «Rive-Rolf krasjer internett», kanskje, dersom den fremdeles går der du bor, eller en av «tallfilmene»: «Kule ... Amazon Music Unlimited Prime Music CDs & Vinilos Tienda de música digital Abrir el reproductor Web Carrito MP3 Ajustes ... De minste bruker en del tid på å sove og spise.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788280891792 Mer musikk! - med de minste - Åslaug Berre, an album by ELG (Øyvind Elgenes); Trio Mediæval; Tone Hulbækmo; Hans Fredrik Jacobsen; Rob Waring on Spotify Soa Roa - Bånsull Fra Sør-Trøndelag ELG (Øyvind Elgenes), Trio Mediæval, Tone Hulbækmo, Hans Fredrik Jacobsen, Rob Waring • Mer Musikk! - Med De Minste - Åslaug Berre "Mer musikk! - med de minste" - bok og cd - slår et slag for det sanselige og lekne! Her finner du sanger, danser, ordleker, rim og regler til mange anledninger. Her finner du mange metodiske tips om sang, bruk av instrumenter, dans og mye, mye mer.

RELATERTE BØKER