Kunsten å lese skjønnlitteratur

Kunsten å lese skjønnlitteratur - Anne-Kari Skardhamar | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Kari Skardhamar
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Kunsten å lese skjønnlitteratur.pdf
ISBN
5531930717406

BESKRIVELSE

Boka har tre deler. Den første handler om lesestimulering. Den andre delen introduserer tekstanalytiske metoder for å beskrive og forstå tekster i hovedsjangrene epikk, dramatikk og lyrikk. Tredje delen drøfter betydningen det å lese skjønnlitteratur kan ha for å utvikle empati. Boka er skrevet for lærerstudenter, lærere, litteraturformidlere og andre som vil styrke sin litterære lesekompetanse. Boka er en fortsettelse av Litteraturundervisning : teori og praksis (2001) og bygger på tekstorienterte lesemåter. Med litteraturliste og register.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215006154 Pris: 388,-. heftet, 2007.

Og skikkelser, natur eller tankere som en annen har tenkt, nylig eller for tusen år siden, trer frem i vår fantasi. utover norskfaget; å lese og forholde seg til skjønnlitteratur innebærer å engasjere seg i en verden av stemmer, synspunkter, verdier og holdninger. (Skaftun, 2009) oppøveenforståelse!for!hvordan!genreforskjellene!gjør!at!vi!møter!tekster!på!ulike! Dette er nok et tydelig signal om at skjønnlitteratur ikke anses som særlig viktig og nyttig - heller ikke for lesekompetansen.

RELATERTE BØKER