Kryp

Kryp - Hannah Wilson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hannah Wilson
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Kryp.pdf
ISBN
4941299742636

BESKRIVELSE

Opplev de kule, kravlende krypene med digital magi! Er du klar til å vekke til live disse kule, kravlende krypene? Utforsk det ville livet på bakken, lær utrolige fakta om insektsverdenen og kom ansikt til ansikt med en gjeng av de skumleste, rareste og mest fascinerende krypdyr noensinne!Dette er en digital magi-bok. Du kan laste ned appen «iBugs AR» og se hvordan krypene ser ut. Du kan høre dem og du kan slåss med dem.

Anbefalt for både store og små kryp. Krypdyr eller reptiler (Reptilia) er vekselvarme, skjellkledde landlevende virveldyr.Systematisk har krypdyrene utgjort de av amniotene som ikke var fugler eller pattedyr, I klassisk systematikk regnes krypdyrene som én av fire klasser av landlevende virveldyr, der fugler utgjør en selvstendig klasse. Krypdyrene er en artsrik gruppe med over 9000 arter, men de fleste artene er relativt små. tormt 2020-05-09 18:41:36.

Informasjon om kryp- i gratis engelsk online ordbok og leksikon. kryp-.

RELATERTE BØKER