Julefuten

Julefuten - Bjørn F. Rørvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Julefuten.pdf
ISBN
6911076449069

BESKRIVELSE

Julefuten er 11. bok om Reven og Grisungen. Denne gang havner de midt oppe i dåsemiklenes julefeiring, og får overvære den tradisjonelle overrekkelsen av kake til selveste Julefuten. Hver dag i hele desember kommer Julefuten ut av skogen, og henter kaken dåsemiklene har satt frem. Reven og Grisungen blir veldig nysgjerrige på hvem denne Julefuten kan være, og de bestemmer seg for å følge etter ham. Sporene fører gjennom skogen og rett til fjompenissen Papps hule. Er Julefuten venn av Papp? Eller finnes det en annen forklaring?Frodig, fabulistisk og futete førjulsbok for barn i alle aldre.Bla i boka:

Reven og Grisungen blir veldig nysgjerrige på hvem denne Julefuten kan være, og de bestemmer seg for å følge etter ham. Sporene fører gjennom skogen og rett til fjompenissen Papps hule. Julaften er den største dagen i den norske julefeiringen, og feires med julemat, gaver og mange andre tradisjoner som hører julen til. Julefuten er 11.

Værkartet over Norge julaften, 12 dager før, viser kuldegrader de aller fleste steder i landet. ... Julaften kl.

RELATERTE BØKER