Intimiteten

Intimiteten - Rune Christiansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Christiansen
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Intimiteten.pdf
ISBN
1276154636761

BESKRIVELSE

"Intimiteten" er en roman om en forfatter fanget i en roman, om kjærligheten mellom far og barn, om verden speilet i en astronauts blikk, om en reise til solen, om tap og oppstandelse, om det store begjæret og de små bagatellene som danner de dyrbare og trivielle omgivelsene våre, men først og fremst er Intimiteten et portrett av en mann som kjemper for å opprettholde sin struktur.

april 1963 i Bergen) er en norsk lyriker og romanforfatter.I 2011 overtok han det kunstneriske ansvaret for Forfatterstudiet i Bø ved Høgskolen i Telemark etter at Eldrid Lunden gikk av for aldersgrensen.. Rune Christiansen debuterte som dikter i 1986.

Begrepet brukes også om handling eller opptreden som man bare tillater seg overfor sine fortrolige.. 7. Intimiteten; Tillatt for alle; 9 min 28 sek; Kjell-Simen prøver å være laidback, Sofus sliter med å si noe hyggelig til kona, og Ellen syns Anders bare tenker på sex. Rune Christiansen .

RELATERTE BØKER