Høsten

Høsten - Jan Henrik Nielsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Henrik Nielsen
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Høsten.pdf
ISBN
3303467381184

BESKRIVELSE

Søstrene Nanna og Fride har i flere år levd i en bunker med faren, etterat en mystisk sykdom har rammet det meste av livet på jorden. En dagangripes faren av sykdommen, og jentene må forlate bunkeren og dra tilbyen de bodde i før, i håp om å finne medisin.Høsten er først og fremst en bok om livet ogkjærligheten, tross det dystre bakgrunnsteppet. En sterk og varmfortelling om mot og håp.Vinner av NBUs debutantpris "Trollkrittet" 2011Nominert til Uprisen 2011.

BUKKENE BRUSE VAR LEI AV OG TRIPPE! Bukkene Bruse var lei av og trippe og trampe på broen: Regjeringen har bestemt at trygdeoppgjøret skal utsettes til høsten. Trygdeoppgjøret er pensjonistene og de uføres «lønnsoppgjør».

I en Facebook-post foreslår han en løsning der ansatte ved universitetet jobber i fire dager, for deretter å være «borte» fra jobb i ti dager. — Det kommende akademiske året vil være langt fra «tilbake-til-normalen».

RELATERTE BØKER