Historie vg2

Historie vg2 - Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold, Ellen Ugland
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Historie vg2.pdf
ISBN
8816044590871

BESKRIVELSE

I arbeidsboka finner lærere og elever tilleggsstoff og flere aktiviteter. Arbeidsoppgavene tar samlet sikte på å oppfylle ferdighetskravene i læreplanen: kritisk vurdering av kilder, bruk av digitale verktøy til presentasjon av historiske personer og hendinger, drøfting av historiske forklaringer, og hva som ligger bak inndelingen av historien i perioder. Noen arbeidsoppgaver knytter historiske hendinger til vår egen tid og skaper forståelse for sammenhenger i historien.Forfatterne er Kristin Fossum, Tor Arne Myhrvold og Ellen Ugland, aller er erfarne historielærere med lang erfaring fra undervisning i historie.

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. finne eksempler på hendelser som har formet et ikke-europeisk lands historie etter 1900, og reflektere over hvordan landet kunne ha utviklet seg hvis disse hendelsene ikke hadde funnet sted undersøke bakgrunnen for en pågående konflikt, og drøfte reaksjoner i det internasjonale samfunnet Kjøp Historie Vg2-3. Ettbindsutgave.

Læreverket er dekker alle læreplanmålene i fagfornyelsen for historie på vg2 og vg3 i videregående skole. Historie Vg2 studieforberedende utdanningsprogram (HIS1001) Eksamen og vurdering For elever; Trekkordning Angir om eksamen er obligatorisk for alle eller om man kan bli trukket ut til eksamen: Ingen eksamen: Eksamensordning ... Kjøp Alle tiders historie Vg2-3 fra Cappelen Damm Undervisning Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. Utformingen av læreverket er komponert på en gjennomført måte for å støtte effektiv lesing og arbeid med faget.

RELATERTE BØKER