Hilsen fra fjellet; mine møter med fjellfuglene

Hilsen fra fjellet; mine møter med fjellfuglene - Jon Østeng Hov | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Østeng Hov
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Hilsen fra fjellet; mine møter med fjellfuglene.pdf
ISBN
6230923275131

BESKRIVELSE

Det finnes ikke noe triveligere enn å gå i fjellet en vårdag og ønske fjellfuglene velkommen tilbake etter en lang vinter. Høre sangen fra den vakre blåstrupen og lappspurvens jublende toner. Ligge på en tørrabb og kjenne lukta av gryende liv. Favne alt med et åpent sinn. Den folkekjære naturfotografen Jon Østeng Hov beveger publikum med sine poetiske naturbilder og tekster. I denne boka skildrer han sine møter med fuglene i den norske fjellnaturen med varme, ettertenksomhet og glimt i øyet. Gjennom varierte og unike bilder får vi innblikk i de ulike fugleartenes kjennetegn og levevis. Jon Østeng Hov er en av Norges mest anerkjente naturfotografer og en folkekjær dikter og skribent. Han har gitt ut flere naturbøker, og en rekke av hans bilder er gjengitt på norske frimerker. Tusenvis av lesere har hatt stor glede av hans lørdagsspalte i Uke-Adressa. Som poet er han mest kjent for diktet «Skal hilse fra fjellet», som er gjengitt i denne boka.

Gjennom varierte og unike bilder får vi innblikk i de ulike fugleartenes kjennetegn og levevis. Hilsen fra fjellet mine møter med fjellfuglene. Jon Østeng Hov; Jon Østeng Hov ...

Høre sangen fra den vakre blåstrupen og lappspurvens jublende toner. Les Hilsen fra fjellet; mine møter med fjellfuglene boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Jon Østeng Hov.

RELATERTE BØKER