Hemningsløs

Hemningsløs - Ola Henmo, Torstein Lerhol | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Henmo, Torstein Lerhol
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Hemningsløs.pdf
ISBN
4797134031077

BESKRIVELSE

SMA-syke Torstein Lerhol ville ifølge legene bare bli to år. Nå er han 32, veier 20 kg og pustekapasiteten er 11 prosent. Han kan bare bevege én finger, ligger i rullestol og behøver assistanse hele døgnet. Likevel er han ordførerkandidat, næringslivsleder og foredragsholder, og reiser jorden rundt. Boken viser hvordan han greier det, og fungerer som en brekkstang inn i dilemmaer knyttet til annerledeshet

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp fri i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Ledig, løs, selvstendig, uavhengig, vill, åpen De antar at mannen min (68) har frontallapdemens fordi han i tillegg til ikke lenger å kunne mestre enkle ting sier tabu ord og er hemningsløs.

Finn & Co brøyter seg plass blant lokale tegneserier. Publisert: Publisert: 3.

RELATERTE BØKER