Helbrederen

Helbrederen - Noah Gordon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Noah Gordon
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Helbrederen.pdf
ISBN
7563746825428

BESKRIVELSE

Helbrederen er kåret til en av de ti mest elskede bøker til alle tider av Den spanske bokhandlerforening. Noah Gordons middelalderroman om fattiggutten Rob Cole og hans brennende ønske om å studere medisin ved universitetet i Isfahan i Persia, der legen, filosofen, astronomen og poeten Avicenna underviser, om møtet mellom europeisk uvitenhet, overtro og fordommer og den opplyste arabiske, islamske verden, har solgt over 6 millioner eksemplarer verden over.

Jeg har periodevis vært plaget med mye hodepine de siste 15 år etter mye jobb foran PC. Helbrederen Derfor skriver den bestselgende forfatteren Cecilia Samartin (49) for å lindre andres. Mirakel: Einstein sa at uansett hva vitenskapen oppdager har vi et valg; en kan se på alt rundt ... En intens og velskrevet thriller om overlevelse, lojalitet og besluttsomhet mot et bakteppe av global undergangsstemning.

Hippokrates, legevitenskapens far, ... Kjøp Helbrederen fra Bokklubber Verden sliter med dramatiske klimaforandringer. Havnivået har steget, store kystområder er oversvømt, forlatte kjøretøy brenner i gatene og myndighetene advarer mot spredning av pest.

RELATERTE BØKER