Elise og mysteriet på Hesteøya

Elise og mysteriet på Hesteøya - Anne Viken | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Viken
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Elise og mysteriet på Hesteøya.pdf
ISBN
1014810952238

BESKRIVELSE

Nysgjerrige og dyreglade Elise er ute på sitt tredje oppdrag med veterinæronkelen Kalle, og heller ikkje denne gongen blir det roleg på vakt. Denne gongen er dei i veterinærteneste på vakre Hesteøya, og Elise har fått med seg venninna si Karin.I det påskeroa skal senke seg over den idylliske øya i havgapet skjer merkelege ting. For på Hesteøya forsvinn islandshestar på mystisk vis, innflyttarar og bygdefolk står mot kvarandre, og midt oppi det heile svik Karin Elise når Elise treng henne mest.Reinspikka spenning for dyreglade lesarar frå ni år og oppover.

Hun har vært nyhetsredaktør i studentavisa Universitas og arbeidet som journalist ... Elise og mysteriet på Hesteøya. Denne boka var nominert til Bokslukerprisen 2014.

... Denne gongen er dei i veterinærteneste på vakre Hesteøya, og Elise har fått med seg venninna si Karin.

RELATERTE BØKER