Dyregjetteboka

Dyregjetteboka - René Zografos | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Zografos
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Dyregjetteboka.pdf
ISBN
6088967221151

BESKRIVELSE

Med flotte fotografier av 10 både kjente og mindre kjente dyr, kan man gjette seg fram til hvilket dyr det handler om. For hvert oppslag får man se et utsnitt av dyret, pluss en ledetråd som kan gi et tips. Og for hver bit, og hver ledetråd dere gjetter på, nærmer svaret seg. Til slutt kommer et flott bilde av hele dyret, sammen med en faktatekst som forteller mer om hvert enkelt dyr. En morsom aktivitetslek for hele familien - på barnas premisser. Men i tillegg kan boka gi selv ganske små barn innsikt i hvordan dyr beskrives vitenskapelig, en kunnskap som kan gi overføringsverdi til andre deler av naturen - for små forskere og nysgjerrigperer.

Zografos er utdannet journalist fra MI/Norges kreative fagskole og har tatt fotoutdanning på Bilder Nordic School of Photography.Zografos begynte som journalist i magasinet KK i 2001 og har deretter jobbet for flere riksdekkende medier. Han har også utviklet brettspill for Egmont/Damm, deriblant ... DREYERS FORLAG OSLO AS Postboks 461 Sentrum 0105 Oslo.

Konto: 6038.05.04416 I skrivende stund kommer jeg bare på en annen gang og da var det boken «Dyregjetteboka» av Rene Zógrafos. Monsterkokkene lager hai-te.

RELATERTE BØKER