Den beste tryllekunstneren i verden

Den beste tryllekunstneren i verden - Matt Edmondson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matt Edmondson
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Den beste tryllekunstneren i verden.pdf
ISBN
1979271965602

BESKRIVELSE

Bli med Elliot på jakt etter verdens beste tryllekunstner, og lær utrolige trylletriks på veienElliot er tippoldebarnet til den fantastiske tryllekunstneren Dextrini, og en dag finner han et hemmelig rom med tippoldefarens gamle tryllesaker. Elliot bestemmer seg for å finne den beste tryllekunstneren i verden ¿ en som kan arve tippoldefarens hemmeligheter. På veien møter han mange store tryllekunstnere, og både Elliot og leseren lærer triks underveis.Matt Edmondson er en britisk forfatter, produsent, brettspill-oppfinner og tidligere profesjonell tryllekunstner. Han er en kjent radio- og TV-personlighet i England.

En dag finner Elliot et hemmelig rom med tippoldefarens gamle tryllesaker. Elliot bestemmer seg for å finne den beste tryllekunstneren i verden, en som kan arve tippoldefarens hemmeligheter. Elliot bestemmer seg for å finne den beste tryllekunstneren i verden ¿ en som kan arve tippoldefarens hemmeligheter.

Kjøp boken Den beste tryllekunstneren i verden av Matt Edmondson (ISBN 9788203263880) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER