Churchill: del 1

Churchill: del 1 - Roy Jenkins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jenkins
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Churchill: del 1.pdf
ISBN
5772358755914

BESKRIVELSE

Winston Spencer Churchill er et ikon. Selv om han sto i forreste rekke i britisk politikk i nesten seksti år, ville han kanskje ikke ha blitt husket like godt dersom det ikke hadde vært for hans spesielle innsats under annen verdenskrig. I denne kritikerroste biografien analyserer Roy Jenkins Churchills usedvanlige personlighet og alle hans sterke og svake sider. I denne første del av tobinds-utgaven av den 1000 sider store biografien om Churchill, forteller Roy Jenkins om Churchills unge år, hans reiser og første del av hans politiske karriere gjennom valgkamper, valg, partibytter, bølgedaler og høydepunkter. Churchill er en usedvanlig kunnskapsrik og velskrevet biografi som også er humoristisk og preget av skarp intelligens. Den er allerede blitt standardverket for alle som vil vite mer om denne store mannen. Tidligere er boken kåret til ÅRETS BIOGRAFI i Storbritannia. I Adresseavisen skrev Marvin Wiseth: "Churchill" er en bok alle burde lese, ikke bare for å bli klokere og bedre å forstå historien, men også for å forstå vår fremtid."

| Adlibris Unga år. Winston Churchill föddes den 30 november 1874 på Blenheim Palace i Woodstock i Oxfordshire.Hans fullständiga efternamn var Spencer Churchill (han är därmed släkt med den sentida lady Diana Spencer, prinsessan av Wales och mor till den brittiske tronarvingen prins William).Han var ättling till fältherren, förste hertigen av Marlbourough, John Churchill (1650-1722), och son ... I Winston Churchill, del 1, får vi ett närgånget porträtt - det är människan Churchill av kött och blod vi möter.

Dette tillegget fungerer med: Sniper Elite 3. 4 av 5 stjerner fra 116 omtaler 116.

RELATERTE BØKER