5 minutters eventyr

5 minutters eventyr - Peter Gotthardt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Gotthardt
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
5 minutters eventyr.pdf
ISBN
7655056588392

BESKRIVELSE

Med 5-minutters eventyr er det alltid tid til en liten lesestund! I denne boken kan du lese 25 kjente og kjære eventyr, og de er tilpasset slik at det bare tar 5 minutter å lese dem. La barna bli kjent med noen av våre kjæreste eventyrskatter som har blitt gjenfortalt i generasjoner. Les eventyret om Tornerose, Den lille havfruen, Østenfor sol og vestenfor måne, Skjønnheten og udyret, Gullhår og mange, mange flere. 5-minutters eventyr er perfekte som godnatt-fortellinger eller til en liten lesestund i løpet av dagen.

Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret. 5-minutters eventyr (over 30 kendte eventyr og fortællinger), Hardback - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 16 butikker SPAR på dit køb nu! Peter Gotthardt - 5 minutters eventyr Estimert lesetid under 1min. Skrevet av Redaksjonen.

Oplagt som godnathistorie eller til en kort hyggestund i løbet af dagen. Bogen er indbundet og indeholder 208 sider.

RELATERTE BØKER