Vinterfugler

Vinterfugler - Lars Jonsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Jonsson
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Vinterfugler.pdf
ISBN
2465126789643

BESKRIVELSE

Årets vakreste fuglebok! Fuglene på brettet er natur. Din aller nærmeste natur.Om vinteren blir fuglene mer synlige, når de søker seg nærmere oss mennesker for å finne mat. Det er i disse møtene man har mulighet til å bli kjent med fuglene, deres atferd og særtrekk. Dette er utgangspunktet for ornitologen og kunstneren Lars Jonsson. I denne vakre boka møter vi alle de vanligste artene - og noen litt mindre vanlige - som flokker seg sammen på fuglebrettet. Gjennom tekst og flotte akvareller skildrer Lars Jonsson 59 ulike arter, bl.a. meiser, spurver, sisiker, finker, troster, kråkefugler og duer.Her lærer du å identifisere fuglene, og Jonsson blander faktastoff med rikelige mengder kulturhistorie og personlige observasjoner. På denne måten forvandles det enkle og hverdagslige til noe helt unikt. Rett utenfor vinduet ditt.

De er naturlige, lærerrike og passer spesielt for skoler, foreninger, fjellstuer og lignende. Miljolare.no. Miljolare.no består av læringsaktiviteter som støtter undervisning for bærekraftig utvikling.

Øverst er en alfabetisk oversikt over arter med bilder. Norsk serie. Hva spiser fugler om vinteren? Christer og Kråka gir deg svaret. Fargelegg.no tilbyr de gøyeste fargeleggingstegninger å fargelegge.

RELATERTE BØKER