Vinterfugler

Vinterfugler - Lars Jonsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Jonsson
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Vinterfugler.pdf
ISBN
9208911499248

BESKRIVELSE

Årets vakreste fuglebok! Fuglene på brettet er natur. Din aller nærmeste natur.Om vinteren blir fuglene mer synlige, når de søker seg nærmere oss mennesker for å finne mat. Det er i disse møtene man har mulighet til å bli kjent med fuglene, deres atferd og særtrekk. Dette er utgangspunktet for ornitologen og kunstneren Lars Jonsson. I denne vakre boka møter vi alle de vanligste artene - og noen litt mindre vanlige - som flokker seg sammen på fuglebrettet. Gjennom tekst og flotte akvareller skildrer Lars Jonsson 59 ulike arter, bl.a. meiser, spurver, sisiker, finker, troster, kråkefugler og duer.Her lærer du å identifisere fuglene, og Jonsson blander faktastoff med rikelige mengder kulturhistorie og personlige observasjoner. På denne måten forvandles det enkle og hverdagslige til noe helt unikt. Rett utenfor vinduet ditt.

De er naturlige, lærerrike og passer spesielt for skoler, foreninger, fjellstuer og lignende. Snø og kulde gjør livet tøft for de fuglene som tilbringer vinteren her hjemme. Men livet blir litt enklere om vi gir dem litt mat.

Fôring av fugler gir også en sjanse til å ta en nærmere titt på fuglene som ellers bare skimtes i det fjerne. Noen fugler flyr helt til andre siden av jorda om høsten, men når det blir sommer igjen kommer de tilbake til der Finn Arve er. Vinterfugler ved foringsbrettet Plakat med fugler. Pris: 70.

RELATERTE BØKER