Villmarksleiren

Villmarksleiren - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Villmarksleiren.pdf
ISBN
1633170561541

BESKRIVELSE

Villmarksleiren er et alternativ til fengsel for unge lovbrytere. Leiren drives med jerndisiplin, og alle må delta i fjellklatring, elvepadling og andre tøffe aktiviteter. Zack er ikke særlig sprek og kritiserer metodene i leiren. Han dør i en fallulykke, kun to uker før han skulle ut. Kan Zack ha blitt drept fordi han var dårlig reklame for prosjektet? Hardy-guttene sendes inn undercover. Frank tar rollen som tøff ungdomskriminell og Joe som doven slappfisk. Begge to skaper stor irritasjon i leiren og finner snart ut at mange hadde motiv for å kvitte seg med Zack. Nå virker det som om noen er ute etter å ta brødrene også!

Her er Bergby sammen med Runar Thygesen i, som han har arrangert Luksefjell Rock i villmarksleiren med. Bildet er fra 2010.

Vi har følgende formater tilgjengelige: CD, Innbundet | 9788241906183 Villmarksleiren består av en flunkende ny gapahuk, en stor grillhytte hvor vi kan dekke til et hyggelig måltid rundt bålet for 20 personer, et spisetelt hvor vi kan servere 14 personer, en liten tømmerkoie for overnatting, og en utendørs vedfyrt badestamp med plass til 10 - 12 personer. Villmarksleiren i Luksfjell må, ifølge Tore Bergby (t.h.), flyttes 200 meter. Her er Bergby sammen med Runar Thygesen i, som han har arrangert Luksefjell Rock i villmarksleiren med.

RELATERTE BØKER