Villdyret

Villdyret - Janne Aasebø Johnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Aasebø Johnsen
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Villdyret.pdf
ISBN
4493687006659

BESKRIVELSE

Villdyret er en historie om de vanskelige barna. Om de barna som får skylden for alt selv om det er de voksne som kommer til kort. En historie om de barna som reagerer fordi de er i en vanskelig situasjon. Om de barna som foreldrene gjerne skulle ha byttet. Boken inngår i serien Livsmestring, som består av tolv skjønnlitterære fortellinger for elever på ungdomsskolen. Alle fortellingene er skrevet for å gi elevene grunnlag for å lese om, vurdere og diskutere utfordringer knyttet til psykisk og fysisk helse, og de egner seg godt for tverrfaglig undervisning og lesetrening. Boken finnes også digitalt og er en del av Lesedilla, Fagbokforlagets nye digitale bibliotek.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, E-bok | 9788243007055 Villdyret i Vågen. Med eit smell braut isbjørnen seg ut av kassa, hamna i sjøen og la på svøm innover Vågen.

Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Call of the Wild - Når villdyret våkner Kommer i både norsk og original tale. Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra sitt hjem og sendt til den eksotiske villmarken i Alaska under Gullfeberen på 1890-tallet. Ifølge den siste boken i Bibelen er 666 tallet til, eller navnet på, det villdyret med sju hoder og ti horn som stiger opp av havet.

RELATERTE BØKER