Tysk lommeordbok

Tysk lommeordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Tysk lommeordbok.pdf
ISBN
1074470514272

BESKRIVELSE

Tysk lommeordbok inneholder ca. 38 000 oppslagsord fordelt på en tysk-norsk og norsk-tysk ordbokdel. Lommeordboken er god å ha for hånden når du er på reise i Tyskland, Østerrike eller Sveits, eller når du simpelthen har behov for raskt å slå opp et ord. 6. utgave har med mange nyere ord fra dagligliv, reiseliv, medier og IT. Den har en tematisk midtseksjon med opplysninger om Tyskland, litt parlørstoff, tysk minigrammatikk og liste over tyske uregelmessige verb. Med boken følger en kode som gir 2 måneders tilgang til den digitale utgaven av Tysk blå ordbok på www.ordnett.no

Følger den nye tyske rettskrivningen. Søkeresultater for Tyske kystfort i Norge - Haugenbok.no Kjøp Tysk lommeordbok fra Tanum Boken inneholder ca 33.000 oppslagsord, samt en tematisk del med opplysninger om Tyskland, parlørstoff og en liste over uregelmessige verb. Følger den nye tyske rettskrivningen. Norsk-tysk ordbok.

Følger den nye tyske rettskrivningen. Norsk-tysk ordbok. Vår norsk-tyske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid.

RELATERTE BØKER