Tango i tabernaklet

Tango i tabernaklet - Karin Brunk Holmqvist | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Tango i tabernaklet.pdf
ISBN
6265101434523

BESKRIVELSE

Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Uthuset får flotte rosa vinduer, og piano skaffer hun seg ved et skikkelig røverkjøp. Tangokurset blir umiddelbart en suksess og Kerttu får en brokete skare med faste gjester. Men hun er ennå ikke helt fornøyd. Kanskje skulle hun bli kirketjener? Hun vet at den nåværende kirketjeneren begynner å dra på årene, og Kerttu øyner muligheter. Alt hadde vært fryd og gammen hadde det ikke vært for menighetsrådets snokende formann og den forsvunne kollekten. De tror vel ikke det er Kerttu som har tatt pengene?

For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Tango i tabernaklet; Medansvarlig: Lia, Anlaug; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Romaner Hol; Emne: Tango; Bygdesamfunn; Sverige; År: 2019; Noter: I denne underholdningsromanen fra Karin Brunk Holmqvist møter vi Kerttu, en tidligere sverdslukerassistent. Hun har lagt karrieren på hylla og flyttet til Brösarp, en søvnig ... Tango i tabernaklet; Medansvarlig: Lia, Anlaug; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Hol; Emne: Dans; Småbyer; Sverige; År: 2019; Noter: Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen.

Skip to the beginning of the images gallery. Tango i tabernaklet .

RELATERTE BØKER