Tango i tabernaklet

Tango i tabernaklet - Karin Brunk Holmqvist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Tango i tabernaklet.pdf
ISBN
5960618976084

BESKRIVELSE

Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Uthuset får flotte rosa vinduer, og piano skaffer hun seg ved et skikkelig røverkjøp. Tangokurset blir umiddelbart en suksess og Kerttu får en brokete skare med faste gjester. Men hun er ennå ikke helt fornøyd. Kanskje skulle hun bli kirketjener? Hun vet at den nåværende kirketjeneren begynner å dra på årene, og Kerttu øyner muligheter. Alt hadde vært fryd og gammen hadde det ikke vært for menighetsrådets snokende formann og den forsvunne kollekten. De tror vel ikke det er Kerttu som har tatt pengene?

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Den tidligere ... Söker du efter "Tango i tabernaklet" av Karin Brunk Holmqvist? Du kan sluta leta.

RELATERTE BØKER