Stol og ekstase +

Stol og ekstase + - Gunnhild Øyehaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Øyehaug
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Stol og ekstase +.pdf
ISBN
2336147155884

BESKRIVELSE

«Stol og ekstase +» er ei samling essay og noveller som til tider kan likne på essay. Det handlar mykje om tilhøvet mellom verkeleg og uverkeleg: Refleksjonar kring det sanne, det fantastiske og det ironiske i litteratur gjennom lesingar av forfattarar som Virginia Woolf, Arthur Rimbaud, Richard Brautigan og Inger Christensen blandar seg med flygande objekt, med det å forsvinne fullstendig, med det nynorske, med det kvinnelege, med klaustrofobi, med småfly som kjem flygande gjennom snøvêr, med kjærleik på framande planetar. Dette er ei nyutgåve, med eit plusstillegg: eit essay og ein kortekst. Fyrste utgåve kom i 2006 (Cappelen).

En unik forfatters originale vri; Rekordtall for Nasjonalbiblioteket; Et lite stykke moderne Norge; Følg oss på Facebook! BOK365.no. 2,238 Følgere Følg.

Hun er oppvokst i Ørsta, og er lærer ved Skrivekunst-akademiet i Hordaland. Øyehaug debuterte i 1998 med diktsamlingen Slaven av blåbæret.

RELATERTE BØKER