Stil og interiør

Stil og interiør - Gunnar Hjelde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Hjelde
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Stil og interiør.pdf
ISBN
7807519860688

BESKRIVELSE

For første gang presenteres Norges mest kjente stilperioder fra Oldtiden og frem til i dag. Med sine over 600 illustrasjoner er denne boken uomgjengelig for alle som er interessert i de forskjellige stilperiodenes uttrykk gjennom møbler, interiører og arkitektur. Det som gjør denne boken ekstra spennende er at storparten av illustrasjonsmaterialet ikke har vært presentert tidligere. Den omfattende fremstillingen knytter an til en videre kulturhistorisk sammenheng.

Rustikt interiør er jordnært, ekte og ujålete: Det rustikke uttrykket treffer mange av oss rett i sjelen med sitt ærlige, avslappede preg. Og ikke minst på soverommet slipper vi gjerne denne stilen inn.

Uansett, jeg er ikke redd for å mikse uforskammet mellom ulike epoker, så lenge jeg liker stilen selv, sier hun til magasinet Bonytt. Gode vintagefunn og arvestykker fungerer godt sammen med nytt interiør i et bohemsk hjem - jo mer merkelig og sterkere farger, jo bedre. Den moderne bohemske stilen har også fått innslag av den skandinaviske stilen, noe som gjør de bohemske møblene og interiøret både luksuriøst og ettertraktet.

RELATERTE BØKER