Stil og interiør

Stil og interiør - Gunnar Hjelde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Hjelde
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Stil og interiør.pdf
ISBN
4127457038577

BESKRIVELSE

For første gang presenteres Norges mest kjente stilperioder fra Oldtiden og frem til i dag. Med sine over 600 illustrasjoner er denne boken uomgjengelig for alle som er interessert i de forskjellige stilperiodenes uttrykk gjennom møbler, interiører og arkitektur. Det som gjør denne boken ekstra spennende er at storparten av illustrasjonsmaterialet ikke har vært presentert tidligere. Den omfattende fremstillingen knytter an til en videre kulturhistorisk sammenheng.

til interiøret. Ta kontakt om du ønsker produkter .

* Rustikk interiør: 3 rustikke stiler for soverommet. Rustikt interiør er jordnært, ekte og ujålete: Det rustikke uttrykket treffer mange av oss rett i sjelen med sitt ærlige, avslappede preg.

RELATERTE BØKER