Stil og interiør

Stil og interiør - Gunnar Hjelde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Hjelde
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Stil og interiør.pdf
ISBN
9431297872800

BESKRIVELSE

For første gang presenteres Norges mest kjente stilperioder fra Oldtiden og frem til i dag. Med sine over 600 illustrasjoner er denne boken uomgjengelig for alle som er interessert i de forskjellige stilperiodenes uttrykk gjennom møbler, interiører og arkitektur. Det som gjør denne boken ekstra spennende er at storparten av illustrasjonsmaterialet ikke har vært presentert tidligere. Den omfattende fremstillingen knytter an til en videre kulturhistorisk sammenheng.

Hvilken er din favoritt ... Pris: 348,-. innbundet, 2009.

oktober 2019 Art Deco var en moderne design-retning innen arkitektur og design som varte fra begynnelsen av 1920 tallet til omkring 1940. - Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og jeg elsker den eklektiske stilen hvor man blander ting man er glad i som gjerne egentlig ikke passer helt sammen men når man ser det som en helhet passer ting sammen likevel. Vi har vel nesten ikke en eneste hvit vegg her hjemme og jeg elsker gode tapeter med sterke farger og mønstermiks. morsomt og enklere å finne akkurat din stil, der grunn-laget er det helt riktige gulvet.

RELATERTE BØKER