Smygende slanger

Smygende slanger - Sarah Snashall | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Snashall
DIMENSJON
3,41 MB
FILNAVN
Smygende slanger.pdf
ISBN
2526686293191

BESKRIVELSE

Kjøttetende, effektive drapsmaskiner og dyktige jegere. Hvilken slange har nok gift til å ta livet av en elefant?Hvor finnes det ikke slanger? Her finner du alt du ønsker å vite om slanger i én super bok: fakta, statistikker, hvilke som er giftige, hvordan de dreper byttet sitt, og mye mer. «Smygende slanger» inngår i en serie lettleste faktabøker for barn i småskolen. Alle bøkene har korte kapitler og mange fotografier. Teksten er lett tilgjengelig og delvis ordnet i undergrupper som bildetekst, fakta eller skilt ut grafisk. Bakerst er et register med vanskelige ord som blir forklart. La deg underholde av spennende informasjon om virkeligheten rundt oss!

Mennesker betrakter ofte slanger med frykt, og denne frykten virker dypt iboende på tvers av kulturer. Flygende slanger er en slekt av slanger i familien snoker, underfamilie Ahaetuliinae. Flygende slanger omfatter fem arter som er utbredt i det tropiske lavlandet i sørlige og sørøstlige deler av Asia, fra India til Indonesia.

Lange, fleksible slanger reduserer effekten betydelig. Vi har en mengde slanger til både gatedekk så vel som motocross. I år har vi også fått på plass kompaktslanger/mousse! Slanger til gatedekk Slanger til motocross Kompaktslanger/mousse Dette er ventilene som sitter på slangene Slanger (serpentes) er en gruppe skjellkledde krypdyr som kjennetegnes ved at de mangler synlige lemmer.De er en suksessrik gruppe med over 3 600 arter, og verdensomspennende utbredelse.

RELATERTE BØKER