Nye mega 8B

Nye mega 8B - Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus, Randi Løchsen
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Nye mega 8B.pdf
ISBN
7229475878061

BESKRIVELSE

Med Nye Mega vil du se at matematikken verken er skremmende eller magisk. Nye Mega er en meget god ledsager på veien til å gjøre matematikk til et nyttig og praktisk redskap.Hvert klassetrinn har to grunnbøker, en A-bok og en B-bok. Hvert kapittel er delt inn i en generell del der lærestoffet presenteres. Etter en test som vi kaller Fargevelgeren, kan elevene begynne på den differensierte oppgavedelen med fargevelgere, blå, gul og rød etter økende vanskegrad. Graden av fordypning er størst i den røde delen, og ivaretar programfaget. Nye Mega 8B inneholder regneark, algebra, ligninger, ulikheter, funksjoner, grafer og sannsynlighetsregning.Nye Mega har gått bort fra spiralprinsippet og har samlet stoffet i større bolker. Dette gir mer arbeidsro i hvert tema.

Alle grunnbøkene har lik oppbygning. Boka omhandler disse tema: Geometri 2; Tall og algebra; Hverdagsmatematikk; Funksjoner og grafer; Geometri 3; Bøkene har først en generell del med fellesstoff for alle elever. Mega 8B User account menu.

4 · a skrives 4a 8 · b skrives 8b Vi har også en bestemmelse om at 1 · a = 1a = a. Det vanligste er å bruke formen a.

RELATERTE BØKER