Levende historie

Levende historie - Hillary Rodham Clinton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hillary Rodham Clinton
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Levende historie.pdf
ISBN
6597862963013

BESKRIVELSE

I denne åpenhjertige biografien forteller Hillary Clinton om sitt liv fra ungdomsårene fram til i dag.Som alle husker, var Hillary Clinton sterkt i medienes søkeløs da hun var First Lady i Det Hvite Hus i Washington. I denne åpenhjertige biografien forteller hun om sitt liv fra ungdomsårene fram til i dag. Hun forteller om balansen mellom familie og karriere, privatliv og det å være i offentlighetens søklelys og om sine drømmer og sine skuffelser. Livet i Det Hvite Hus kunne til tider være tøft for både henne og hennes mann, president Bill Clinton. Bills "affære" med Monica Lewinsky vies spesiell oppmerksomhet, og Hillary Clinton skriver åpent om sitt livs vanskeligste valg: Å forbli gift med Bill. Hun gir også gode råd til kvinner som vil satse - både på familie og karriere.(...) gir et godt bilde av en sterk kvinneog et innblikk i et rått politisk spill.Eva Bratholm, Dagbladet(...) en viktig bok.AftenpostenIngen tidligere presidentfrue har hatt slik påvirkning på amerikansk politikk som Hillary.Arve Øverby, VG"Hillary Clinton har skrevet ei sterk bok, men humor og selvironi. (...) et interessant innblikk i samtidshistorie og i et ekstraordinært liv."Eva Bratholm, Dagbladet"... svært fengslende selvbiografi"Dagsavisen"En selvbiografi av format! ... mektig godt oversatt til norsk."Halden Arbeiderblad

Og - gir du oss sjansen, er vi sikre på at du også vil forstå mer av verden rundt ... Kjøp 'Levende historie' av Hillary Rodham Clinton fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788204094636 Levende historie og historisk gjenskaping.

Som alle husker, var Hillary Clinton sterkt i medienes søkeløs da hun var First Lady i Det Hvite Hus i Washington. Levende Historie Markus Sender husker godt barndomsårene på Grünerløkka i Oslo. Han forteller en historie ikke så mange kjenner til, - om hvordan det var å vokse opp som jøde i Norge. HISTORIE tar deg med tilbake i tiden.

RELATERTE BØKER