Karikaturen

Karikaturen - Anders Bortne | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Bortne
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Karikaturen.pdf
ISBN
7220206336095

BESKRIVELSE

En vårdag i 2010 står en karikatur av profeten Mohammed på trykk i Dagsavisen. Den er signert avistegner Bård Anderssen. Tegningen snur livet opp ned for Bård og fører til at han blir truet på livet av islamister og må få beskyttelse av PST. I et halvt år lever han på flukt, før han til slutt kan dra hjem og plukke opp restene av livet sitt. I avisene er han ytringsfrihetens frontkjemper, og blant vennene en helt som våget å stå på barrikadene da andre sviktet. Slik lyder det i alle fall i talen på den store hjemkomstfesten. Men Bård er den eneste i forsamlingen som ikke smiler og nikker. For var ikke tegningen Cecilies idé? Og var den egentlig av Mohammed? Hva var det som skjedde? Bård Anderssens befinner seg i begivenhetenes sentrum, men det er det aller siste stedet han vil være. For i et land hvor man kan mene hva man vil, står man i fare for å si noe man ikke mener. Karikaturen er en hysterisk samtidssatire. En neglebitende ekteskapsroman. En oppvekstskildring om livet i skyttergraven mellom skilte foreldre. Eller for å si det som det er: Om hvordan et menneskes livshistorie blir bestemt av andre krefter enn sine egne.

Nachrichten aus der Politik sind langweilig und dröge? Unsere aktuellen Karikaturen beweisen das Gegenteil - jeden Tag aufs Neue. Der Karikaturist und Cartoonist Klaus Stuttmann (KS) veroeffentlicht seine politischen Karikaturen und Cartoons täglich in mehreren deutschen Tageszeitungen und Zeitschriften, u.a. in Tagesspiegel, taz, Leipziger Volkszeitung, Badische Zeitung, Freitag und Eulenspiegel. «Karikaturen» er en roman med både dypde og alvor.

verlag-tomicek.de. Meine Jahr- und Themenbücher finden sie im Tomicek Shop. Karikaturen, Tultitlán de Mariano Escobedo.

RELATERTE BØKER