Hjertet er en knyttneve

Hjertet er en knyttneve - Ingrid Ovedie Volden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Ovedie Volden
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Hjertet er en knyttneve.pdf
ISBN
8582272362417

BESKRIVELSE

HJERTET ER EN KNYTTNEVE er en vakker og underfundig kjærlighetshistorie, og Ingrid Ovedie Volden markerer seg med denne romanen som en av de helt store, nye fortellerstemmene i norsk barnelitteratur.Oliver og Aline går i samme klasse, men snakker aldri sammen. En dag får pappaen til Oliver hjerteinfarkt og havner på kardiologisk avdeling. Der dukker Aline opp. For hun har bestemt seg for å skrive prosjektoppgave om hjertet. Oliver og Aline blir hemmelige kjærester på hjerteavdelingen. Men hva gjør de når pappa blir frisk og oppgaven er ferdigskrevet? Kan de være kjærester helt på ordentlig da?

HJERTESIDEN: Hjertet ligger med hovedvekten på din venstre side. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer Hvor er hjertet plassert? Hjertet ligger mellom lungene, like bak brystbenet og like over mellomgulvet. HJERTET ER EN KNYTTNEVE er en vakker og underfundig kjærlighetshistorie, og Ingrid Ovedie Volden markerer seg med denne romanen som en av de helt store, nye fortellerstemmene i norsk barnelitteratur.

Og hun bruker så gjennomført stilsikre bilder. Cathrine Krøger, Dagbladet Terningkast 5 En dag får pappaen til Oliver hjerteinfarkt og havner på kardiologisk avdeling.

RELATERTE BØKER