Frihet fra det kjente

Frihet fra det kjente - J. Krishnamurti | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J. Krishnamurti
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Frihet fra det kjente.pdf
ISBN
4264773652413

BESKRIVELSE

«Frihet fra det kjente» er en evig aktuell klassiker fra Krishnamurti. Boken er aktuell for alle som er interessert i mindfulness, og de filosofisk-spirituelle røttene til denne massive trenden. Krishnamurti skrev denne boken i 1969, lenge før mindfulnessbølgen traff Vesten. Det er likevel lett å se at Krishnamurti beskriver de samme innsiktene, innsikter som mer eller mindre er blitt allemannseie. Samtidig er det riktig å si at Krishnamurti går lenger - han graver dypere, og han beskriver en tilstand der skillet mellom den som ser og det som blir sett er fullstendig opphevet. Bøkene hans vitner om dyp innsikt i menneskesinnet, vår bevissthet og tankens natur. Krishnamurti var sterkt antiautoritær, og han oppfordrer til seriøs utforsking av sinnet. Han stiller kritiske spørsmål til hvorfor vi aksepterer spirituelle og religiøse ledere. Videre utfordrer han oss til selv å tørre å dukke ned i de store spørsmålene om livet, friheten, gleden, kjærligheten og døden.

Den ble utgitt for første gang på norsk i 1975 i Gyldendals Fakkelserie. Det er en viktig begivenhet når boken i år på nytt er kommet ut på norsk på Flux forlag. «Frihet fra det kjente» er en evig aktuell klassiker fra Krishnamurti.

Det er hos folket makten ... BESKRIVELSE «Frihet fra det kjente» er en evig aktuell klassiker fra Krishnamurti. Boken er aktuell for alle som er interessert i mindfulness, og de filosofisk-spirituelle røttene til denne massive trenden.Krishnamurti skrev denne boken i 1969, lenge før mindfulnessbølgen traff Vesten. Bokklubb Få tilsendt bøkene fra Frihet etter hvert som de blir utgitt.

RELATERTE BØKER