En sang for druknede sjeler

En sang for druknede sjeler - Bernard Minier | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Minier
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
En sang for druknede sjeler.pdf
ISBN
5389937786339

BESKRIVELSE

Marsac er en rolig småby i Pyreneene, best kjent for sitt eliteuniversitet. Når en av de kvinnelige professorene på universitetet blir funnet druknet i sitt eget badekar, blir det imidlertid åpenbart at det bare er på overflaten byen er rolig. Hovedmistenkt i saken er sønnen til kriminalførstebetjent Martin Servaz¿ kjæreste fra studietiden. Når hun bønnfaller Servaz om å gå inn i etterforskningen er det umulig for ham å si nei. For å løse saken ¿ som skal vise seg å bli hans farligste og mest personlige oppdrag ¿ må Servaz dykke ned i sin egen fortid og gjenåpne gamle sår. Dette er andre bok om kriminalførstebetjent Martin Servaz, og er nok en mørk og besettende krim fra en av Frankrikes største krimforfattere.

... Kjøp En sang for druknede sjeler fra Bokklubber En oppringning fra fortida, en underlig e-post, som kanskje varsler tilbakekomsten til tidenes seriemorder. Kriminalførstebetjent Martin Servaz blir kastet inn i sin vanskeligste og mest personlige sak. En sang for druknede sjeler [lydopptak] [Audio book on CD - 2018] Minier, Bernard, fr., 1960-lydopptak En sang for druknede sjeler Bernard Minier ; oversatt av Christina Revold . En sang for druknede sjeler.

Adresse. Bokhandlerforeningen Sehesteds gate 6 0164 Oslo; Kontakt.

RELATERTE BØKER