Dikt i Norge

Dikt i Norge - Ivar Havnevik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Havnevik
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Dikt i Norge.pdf
ISBN
5571463127141

BESKRIVELSE

I denne boken blir dikterne og diktene satt inn i sin kulturhistoriske sammenheng, og forfatteren viser hvordan et dikt kan uttrykke sin samtid og likevel angå leserne i dag. Vi får se hvordan elementer fra de eldste tider lever videre, forandrer seg og brukes på nytt av dikterne opp gjennom århundrene, helt frem til våre dager. Med kilder, ordforklaringer og navneregister.

Hopp til navigering Hopp til søk. Dikt om Norge.

Visen ble skrevet i 1771.. Innholdet ble oppfattet som opprørsk mot kongemakten i helstaten Danmark-Norge i så stor grad at den ble beslaglagt da den ble forsøkt trykt i 1772.Først i 1782 ble sangen etter mangt å dømme trykt ... Diktet er 6 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 4 konsonanter.

RELATERTE BØKER