Det andre barnet

Det andre barnet - Line Nyborg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Nyborg
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Det andre barnet.pdf
ISBN
5239104439395

BESKRIVELSE

Alenemoren Agnes ber til Gud om en mann, og velger å flytte sammen med en enslig far i sønnens barnehage, som blunker så fint til henne, og som eier et hvitt hus på landet i Vestfold.Hvorfor er det så mange kvinner som tar dårlige valg? Hva skal til for å stole på seg selv og velge bevisst? Og har man lov til å sette grenser for et barn man ikke elsker? En svært engasjerende og aktuell roman.

Det sosiale er viktig for barnet ditt og det blir vanligvis mindre skummelt jo mer han prøver. Fra barnet er ett til to år vokser ordforrådet. Noen barn prøver seg gradvis på nye ord, mens andre holder ordene inni seg til de plutselig kommer ut helt riktig.

Når en av foreldrene er alvorlig bekymret for hvordan barnet har det hos den andre, er det krevende å dele omsorgen. Her må barnevernet sterkere inn, mener forsker. I Det andre barnet, som er en engasjerende og aktuell roman, setter Line Nyborg søkelyset på steforelderrollen.

RELATERTE BØKER