Den elektriske elefanten

Den elektriske elefanten - Stig Aasvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Aasvik
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Den elektriske elefanten.pdf
ISBN
6794372219660

BESKRIVELSE

"Dette er en underholdende, lettlest og morsom bok." Sjur Andersen, Poeten.noHovedpersonen i Den elektriske elefanten blir invitert av sin niese og sine nevøer til Spania for å feire jul. Han vil gjerne reise. Gjerne bryte opp fra vante vaner, sette seg på et fly, suse ned til Spania og feire jul med familien. Men hva om onkelen er blakk? Og dessuten passer på en elektrisk elefant for nevøen sin. Elefanten står på stuegolvet og vokser for hver dag. Kan han forlate den?

Elefanter blir eldgamle. Elefanter lever omtrent like lenge som oss mennesker, og de fleste dør av alderdom før de runder 80 år.

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking Den elektriske elefanten as Want to Rea Oversættelse for 'elefant' i den gratis dansk-tysk ordbog og mange andre tyske oversættelser. Elbil24 har som det andre mediet i verden fått kjøre den helt nye VW ID.3.

RELATERTE BØKER