Billettene

Billettene - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Billettene.pdf
ISBN
8977947426697

BESKRIVELSE

Et psykologisk drama som utspilles omkring en tilsynelatende grå og anonym trikkekonduktør. Magnus Mort er 33 år og har 10 års trofast tjeneste som billettselger bak seg. Han har utviklet et sinnrikt system for å skaffe seg oversikt og overtak over livet sitt: han selger brukte billetter. En dag smyger bankkasserer Agnes Spillet seg inn i den ordnede tilværelsen hans og finner ut at hun gjerne vil bli. Trikkefører og mosjonsløper Harald Rank er nysgjerrig tilskuer før han også trekkes inn. Tre mennesker ensomme vanespor pensles nå langsomt over i hverandre, og her er beretningen om hva som skjer når slike spor kommer hverandre for nær.

Har du allerede funnet et sted å bo i ferien, og trenger kun flybilletter? Det er enkelt å bestille flyreisen gjennom Ving, og da er du sikret en behagelig ut- og hjemreise - og du har friheten til å velge billettene som passer best for deg. Når du bruker søkefunksjonen vår får du en oversikt over de beste billettene på de valgte datoene. Kjøp Billettene fra Cappelendamm Et psykologisk drama som utspilles omkring en tilsynelatende grå og anonym trikkekonduktør.

Statens og fylkenes utgifter til kjøp av fergetjenester har økt kraftig. Passasjerene må betale regningen, mens de private fergerederiene har tjent milliardbeløp. Alle billettene gjelder per person, per enveisreise og inkluderer alle offentlige skatter og avgifter.

RELATERTE BØKER