Barn og hund

Barn og hund - Dagmar Cutka | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagmar Cutka
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Barn og hund.pdf
ISBN
4345796227153

BESKRIVELSE

Denne boken forklarer hva som er viktig når en skal velge familiehunden, hvordan man forbereder hunden på at en baby er på vei og hvordan barn gjennom lek lærer riktig og trygg omgang med hunder. Den inneholder tips og råd om hvordan få barn og hunder til å fungere best mulig sammen.

Valp er ofte lettere å gjøre "barnevennlige", da de kan trenes og formes fra starten av. Skal du derimot ha en omplasseringshund er det viktig å høre om den passer sammen med barn.

Han legger så stor vekt på at barna skal ha mulighet til å håndtere hunden, fordi barn er de aller beste til dressere hunden. - Barn trener uten noen form for dominans slik vi voksne har en tendens til å gjøre.

RELATERTE BØKER