Barn og hund

Barn og hund - Dagmar Cutka | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagmar Cutka
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Barn og hund.pdf
ISBN
4471567289630

BESKRIVELSE

Denne boken forklarer hva som er viktig når en skal velge familiehunden, hvordan man forbereder hunden på at en baby er på vei og hvordan barn gjennom lek lærer riktig og trygg omgang med hunder. Den inneholder tips og råd om hvordan få barn og hunder til å fungere best mulig sammen.

En ser mye forskjellig i slike ringer - små barn som dras på slep ut av ringen etter en diger og lei st. bernhardshund, barn som leies av foreldre rundt i ringen for å holde igjen hunden ... - La hunden din være blant litt eldre barn, og gjerne barn som ignorerer den.

Men vi må lære barnet å forstå, og ta hensyn, til hunden. Barnet har et impulsivt kroppsspråk som ikke hunden skjønner, og dette kan fremkalle forsvarsreaksjoner hos hunden.

RELATERTE BØKER