Anflug 2

Anflug 2 - Eva Finsvik Andersen, Blanca Bali | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Finsvik Andersen, Blanca Bali
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Anflug 2.pdf
ISBN
3096562405983

BESKRIVELSE

Anflug 2 tar oss med på oppdagelsesferd i den tyskspråklige verden. Vi blir kjent med kultur, geografi, tradisjoner og skikker og ulike sider av samfunnslivet. Læreverket legger stor vekt på aktiv språkbruk.Komponenter: tekstbok arbeidsbok gratis fagnettsted med lærerveiledning lærer-CD-er med innleste tekster og sangerArbeidsbøkene er rikholdige. Det er ikke meningen at elevene skal gjøre alle oppgavene, men her er det mange muligheter til å velge. Mange oppgaver er tenkt som pararbeid, slik at språket kan anvendes så naturlig som mulig i dialoger. FagnettstedFagnettstedet til Anflug har interaktive grammatikkøvelser, lenker til internettoppgavene i arbeidsboka og egne internettoppgaver som bare finnes på nettstedet. Dessuten er det skjema for egenevaluering, alfabetisk glossar, nyhetsklipp og lydfiler. Nettstedet har også en lærerressurs: Für die LehrerInnen.

Vi blir kjent med kultur, geografi, tradisjoner og skikker og ulike sider av samfunnslivet. Læreverket legger stor vekt på aktiv språkbruk.

Sist oppdatert: 25.08.2009 Pris: 464,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER