Alle mine venner er vampyrer

Alle mine venner er vampyrer - Arne Svingen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
Alle mine venner er vampyrer.pdf
ISBN
7093966449331

BESKRIVELSE

Arne Svingens hundrede bok! Kim går ikke på skolen. Fotballbanen har blitt en gravplass. Det er aldri dekning på mobilen. For der Kim bor, er det krig. Og akkurat i dag finner han noe på bakken i skogen, noe han absolutt ikke bør plukke opp. Dette er en bok om å leve i en nervepirrende og dramatisk hverdag. Om å savne fred og vennene man ikke vet hvor ble av. Men først og fremst er det en bok om å måtte ta tøffe og farlige valg.

For der Kim bor, er det krig. Og akkurat i dag finner han noe på bakken i skogen, noe han absolutt ikke bør plukke opp.Dette er en bok om å leve i en nervepirrende og dramatisk hverdag.

Og akkurat i dag finner han noe på bakken i skogen, noe han absolutt ikke bør plukke opp. Arne Svingens hundrede bok! Kim går ikke på skolen. Fotballbanen har blitt en gravplass.

RELATERTE BØKER