Vitseløve

Vitseløve Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Vitseløve.pdf
ISBN
1822363339210

BESKRIVELSE

Har du hørt om svensken som lot hønene drikke kokende vann?Han ønsket seg hardkokte egg.Korte og lettleste vitser gjør det morsommere å lære å lese.Les noe gøy. Les en vitseløve!Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser ... Denne og flere vitser kan du lese i Vitseløve.

De aller fleste fedre ... Hansemann på fire var skikkelig sint på mamma : Jeg får ikke lov til noen ting ,jo ! Han trampet og skrek,og truet med å rømme . Mor hørte at døra til soverommet smalt igjen og at gutten romestrerte med skuffer og skap.Det var tydeligt at han pakket .Til slutt kom han trekkene med to store kofferter. Vitseløve.

RELATERTE BØKER