Optipess

Optipess - Kristian Nygård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Nygård
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
Optipess.pdf
ISBN
6640784331732

BESKRIVELSE

Hverdagsobservasjon tatt på kornet med en mørk og humoristisk tvist.Kristian har laget Optipess i 10 år, men har kun publisert stripeserien på nett, hvor den er en knall suksess, og han leses og følges av folk verden rundt. Serien har en mørk og tilspisset humor, og henter inspirasjon fra flere gjenkjennelige popkultur-fenomener (Star Wars, Alien, Chuthulu) og hverdagslivet til et gjennomsnittlig menneske (angst, ensomhet, stress).

Nærmere bestemt med Instagram-suksessen Optipess, som i skrivende stund har rundt 125 000 følgere.. Den nye boken, med samme navn som instagramkontoen, er et kuratert utvalg av striper Nygård har laget og er på ingen måte en komplett samling. The Optipess comic strip is written and illustrated by Kristian Nygård, and is full of parodied everyday observations with a darkly funny twist.Optipess has been a side project for Kristian for over ten years, and has previously only been published the web and via social media..

199 kr . Format: Hardcover ; Språk: Norsk Bokmål ; Forlag: Gyldendal ; Nettbestilling.

RELATERTE BØKER