Opprinnelse

Opprinnelse - Dan Brown | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Opprinnelse.pdf
ISBN
4373604907906

BESKRIVELSE

I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!Opprinnelse er den etterlengtede, frittstående oppfølgeren til Da Vinci-koden. Dan Brown har solgt mer enn 200 millioner bøker verden over, og bøkene hans er utgitt på 56 språk.«... kombinerer klassisk konstruert spenning og et fascinerende idéinnold» - Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Drivende spenning fra Dan Brown» - Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

substantiv maskulin der noe startet, utspring, opphav universets opprinnelse Kjøp Opprinnelse fra Cappelendamm Mesteren av gåtekrim, Dan Brown, er tilbake med en ny Robert Langdon-roman! I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen! Finn synonymer til opprinnelse og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. Livets opprinnelse på jorda er et aktivt forskningsområde.

Vishnu er universets beskytter. Han blir ofte fremstilt med fire armer, og i dem holder han en konkylie, en lotusblomst, en diskos og en klubbe.

RELATERTE BØKER