Opprinnelse

Opprinnelse - Dan Brown | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Opprinnelse.pdf
ISBN
7397830367735

BESKRIVELSE

I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!Opprinnelse er den etterlengtede, frittstående oppfølgeren til Da Vinci-koden. Dan Brown har solgt mer enn 200 millioner bøker verden over, og bøkene hans er utgitt på 56 språk.«... kombinerer klassisk konstruert spenning og et fascinerende idéinnold» - Pål Gerhard Olsen, Aftenposten«Drivende spenning fra Dan Brown» - Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

Første gang vi hører om «det fremmede folket i Skandinavia» Jødedom, jødenes religion og kultur. Brukes i jødisk tradisjon om hele jødenes historie, fra de tidligste tider til i dag.

Opprinnelsesstat er i tollforskriften definert som «det landet der den siste vesentlige og økonomisk begrunnede bearbeidingen eller foredlingen finner sted, ... Ny bok om Robert Langdon, ekspert på religiøs symbologi, lanseres internasjonalt 3. oktober.

RELATERTE BØKER