Norsk 3 fra Cappelen Damm

Norsk 3 fra Cappelen Damm - Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Norsk 3 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
1730974104310

BESKRIVELSE

Grunnboka har en oversiktlig og enkel struktur, og en tydelig progresjon hvor elevene jobber med lesning, skriving og muntlighet i sammenheng.Boka er delt inn i åtte kapitler med norskfaglige temaer:1. Bruk stemmen2. Hold kontakt!3. Er det sant?4. Vi dikter5. Fortellinger6. Tegneserier7. Eventyr og fabler8. Lek med ord og språkLesing med ulike innfallsvinkler- et variert tekstutvalg - både rene leseopplevelser og trening av strategier, flyt og forståelseSkriving og tekstskaping - mange små og store, strukturerte og frie skriveoppgaverMuntlig kommunikasjon - muntlige aktiviteter - samtale, reflektere sammen, stille spørsmål, lytte og presentereOrd og begreper - systematisk arbeid med ordkunnskap og begrepsapparatSpråk, grammatikk og tegnsetting- relevante språktrekk i tekster og oppgaverDybdelæring- tekster og oppgaver som legger til rette for refleksjon og videre utforskningKjerneelementene i norskfaget og de tverrfaglige temaene er ivaretatt.Grunnboka er naturlig å bruke sammen med NORSK 3 Arbeidsbok fra Cappelen Damm.Boka kan brukes sammen med SKOLEN fra Cappelen Damm.

De nominerte til Kritikerprisen 2019. Kokebøkenes Oscar. Vi ser fram til å høre fra deg! Adressen vår er: Cappelen Damm A/S, Postboks 1900, 0055 Oslo.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Adaptasjon fra bok til film. I læreplanen for vg3 står det at.

RELATERTE BØKER