Naturfag påbygging

Naturfag påbygging - Harald Brandt, Odd T. Hushovd, Cathrine W. Tellefsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Brandt, Odd T. Hushovd, Cathrine W. Tellefsen
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Naturfag påbygging.pdf
ISBN
1858650067323

BESKRIVELSE

Læreboka NATURFAG PÅBYGGING har et enkelt språk og tilnærming til stoffet gjennom små aktiviteter. Innlæring av de grunnleggende ferdighetene er tydeliggjort og integrert gjennom egne oppgavetyper.

Dette er en av mange måter å disponere faginnhold og tid på i naturfag. Hovedområdet Forskerspiren omfatter elevøvelser og forsøk som også kan knyttes til aktuelle læreplanmål under andre hovedområder. Senit Påbygging, Smartbok (2014) Gjennom arbeidet med oppgavene og ulike forsøk og aktiviteter tilknyttet hvert kapittel vil elevene bli godt kjent med temaene og få en dypere faglig forståelse.

Animasjoner, filmer, test-deg-selvoppgaver og utskriftsvennlige utgaver av forsøkene gir mange muligheter! Kosmos påbygging. 1 Utforskingen av vår verden.

RELATERTE BØKER