Menneskets nett

Menneskets nett - Jan Kjærstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kjærstad
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Menneskets nett.pdf
ISBN
9108055587720

BESKRIVELSE

I Menneskets nett følger Jan Kjærstad opp problemstillinger han har berørt i sine tidligere essaysamlinger Menneskets matrise og Menneskets felt. I sentrum står romanen og muligheten for en alternativ menneskeskildring. Hvordan møter romanforfatteren utfordringen fra internett og genteknologi? Også biografisjangeren blir diskutert. Her er friske synpunkter på litteraturkritikken, på forfatteres posisjon i samfunnsdebatten. Og her er engasjerende introduksjoner til gode bøker.

PELSDYRDEBATT: Regjeringen sitt forslag til forbud mot pelsdyr har ført til at bønder nå går til sak mot staten. Overfamilien Hominoidea omfatter de høyest utviklede primatene, og deles i dag i de to familiene Hominidae (menneskefamilien som inkluder de store menneskeapene i tillegg til mennesker), og Hylobatidae (gibboner). Fossile funn og studier av nålevende arter gir grunnlag for å anta at Hylobatidae spaltet av fra resten av Hominoidea tidlig i miocen, for vel 20 millioner år siden. "å kunne skille sannhet fra løgn på nett, ivareta personvernet, og behandle andre med like stor respekt online som offline".

Her er friske synpunkter på litteraturkritikken, på ... Menneskets opphav funnet (VG Nett) Forskere tror de har funnet vårt eldste direkte opphav. Funn av fossiler i Etiopia kaster nytt lys teorien om hvem vi stammer fra og hvordan mennesket erobret ... Menneskets beste venn - versjon 2.0 (VG Nett) Den lille hundevalpen Snuppy er lodden, søt og klonet. Gir nå ut sin fjerde essaysamling «Menneskets vidde», etter «Menneskets matrise» (1989), «Menneskets felt» (1997) og «Menneskets nett» (2004).

RELATERTE BØKER