Kyss meg da, sa Ella

Kyss meg da, sa Ella - Unni Lindell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Kyss meg da, sa Ella.pdf
ISBN
2979437357091

BESKRIVELSE

Ella elsket først Bo og kysset ham i bøttekottet på skolen. Men så begynte Ismael i klassen, og han skrev brev med «elsker deg av hele mitt jærte». Så kom Livia tilbake fra Amerika og var verdens søteste med langt lyst hår og blå øyne. Hvordan i all verden skulle Ella klare å overgå henne?Bøkene om Ella passer for barn mellom 6 og 10 år. De handler om forelskelse og kjærlighet og er både morsomme og lettleste.

Men så begynte Ismael i klassen, og han skrev brev med «elsker deg av hele mitt jærte». Så kom Livia tilbake fra Amerika og var verdens søteste med langt lyst hår og blå øyne. Pris: 163 kr.

Så.. Kjøp Kyss meg da, sa Ella fra Tanum Ella elsket først Bo og kysset ham i bøttekottet på skolen. Men så begynte Ismael i klassen, og han skrev brev med «elsker deg av hele mitt jærte».

RELATERTE BØKER