Kolden under vann 3: Rød jord

Kolden under vann 3: Rød jord - Ida-Marie Rendtorff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida-Marie Rendtorff
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Kolden under vann 3: Rød jord.pdf
ISBN
8009463496540

BESKRIVELSE

Det meste av jorden er oversvømt - bare enkelte fjell stikker opp som øyer. Det velstående fjellfolket bevokter øyene med skarpladde våpen, mens sjøfolkene stenges ute. Lara, Malco og Jarii har overlevd tiden i den farlige Atomsonen. Men ingenting er som før mellom dem. Jarii har meldt seg inn i opprørshæren for å kjempe i det avgjørende slaget om øyriket Montania. Så får Lara vite at Jarii er savnet, og hun må dra ut på en skremmende reise for å lete etter ham. Kan Jarii fortsatt være i live? "Rød jord" er tredje boka i trilogien Kloden under vann.Alder: fra 12 år

Tilsett en klype/spiseskjed jord i begeret og rør godt. Vannet skal være farget brun av jorden.

Stiv-torvmose vokser i lyst skittenbrune eller noe blålige, kompakte tuer. Greinene er meget korte og tettsittende slik at skuddene lett faller fra hverandre når mosen tas opp.

RELATERTE BØKER