Jakten på den magiske juvelen

Jakten på den magiske juvelen - Flavia Barelli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Flavia Barelli
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Jakten på den magiske juvelen.pdf
ISBN
6957911587854

BESKRIVELSE

Winx møter til spillejobb, men finner ut at den berømte ballettskolen er helt tom. Hvem har satt opp de mystiske glass-statuene av ballerinaer rundt om på skolen?Snart oppdager Winx den grufulle sannheten. Noen har kastet en forbannelse over den prestisjefylte ballettskolen på planeten Corix og alle som går der. Jakten på den mystiske gjerningsmannen fører Winx til en mystisk hule.

Juvelen har vært forsvunnet i hundrevis av år, men legenden lever videre. Kongen på Havet feiret 25-årsjubileum i 2014 feiret med en ny og spektakulær versjon av "Kaptein Sabeltann og Jakten på den Magiske Diamant". Dette bør du ik... kaptein sabeltann jakten på den magiske diamant erik mabro.

Jakten på den mystiske gjerningsmannen fører Winx til en mystisk hule. 4 stars.

RELATERTE BØKER