Fremtidens araber

Fremtidens araber - Riad Sattouf | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Riad Sattouf
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Fremtidens araber.pdf
ISBN
5947256273043

BESKRIVELSE

Riad er snart tenåring og bor nå i Frankrike med moren og de to småbrødrene sine, mens faren jobber i Saudi- Arabia. Kløften mellom faren og moren blir stadig dypere. En stund virker det som om faren igjen er innstilt pa. et liv i det sekulære Frankrike, men bak fasaden skjuler han en helt annen plan ...

Gjennom Ria - Hvem tror dere er fremtidens araber? Forslag til kompetansemål:-Lytte til og vise åpenhet for andres argumentasjon og bruke relevante og saklige argumenter i diskusjoner (VG1)-Lese og analysere tekster på bokmål og nynorsk i ulike sjangere og ta stilling til spørsmål tekstene tar opp, og verdier de representerer (VG2) Fremtidens araber. Bøker / kortkritikk / Tegneserie.

Et fremtidig referanseverk. Kjøp Fremtidens araber fra Bokklubber Andre del av Fremtidens araber forteller om Riads første skoleår i farens landsby, Ter Maaleh i Syria. Undervisningen er preget av beinhard disiplin, koranlesing og patriotiske hyllester av nasjonen og presidenten. Riads far er besatt av panarabismen, og ser opp til de store arabiske diktatorene Muammar Gaddafi, Saddam Hussein og Hafez-al-Assad.

RELATERTE BØKER